Creme pentru ten uscat și ridat

creme pentru ten uscat și ridat

Pentru îngrijirea tenului uscat și ridat recomand produse naturale preparate din ingrediente naturale certificate Ecocert. Hidratează în profunzime și oferă tenului uscat îngrijirea delicată atât de necesară. Alege din variantele propuse și profită de beneficiile produselor cosmetice naturale!

Creme pentru ten uscat și ridat

Gama hidratantă Hidraterm

Gama de creme naturale Hidraderm este dedicată tuturor persoanelor cu ten normal și uscat, cu nevoie de hidratare intensă și de lungă durată. Cremele Hidraderm combină ingrediente active cu rol hrănitor și emolient. 

Deși deseori confundăm tenul uscat cu cel deshidratat, în realitate între cele două există o diferență pe care trebuie să o luăm în considerare. Tenul uscat se confruntă cu o deficiență de lipide (alipidic), în timp ce tenul deshidratat se luptă cu o deficiență de apă.

Tenul uscat necesită o îngrijire atentă și este deseori “cauzat” de o predispoziție genetică. Însă nu trebuie să excludem și cauzele externe care pot duce la uscarea tenului (îmbătrânirea, produsele de îngrijire nepotrivite, probleme interne și externe care țin de sănătatea noastră).

În cazul tenului uscat specialiștii recomandă produsele cosmetice care au în compoziție, printre alte ingrediente, și vitaminele A și E. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui ten deshidratat nu este suficient să consumăm mai multe lichide.

Produsele cosmetice și dermatocosmetice dedicate tenului deshidratat luptă împotriva pierderii apei transepidermice, împiedicând evaporarea acesteia.

Ingredientele naturale din compoziția cremelor hidratante Hidraderm luptă eficient împotriva problemelor cu care se confruntă atat tenul uscat cât și cel deshidratat.

Gama hidratantă Hidraterm

Gama antirid RidStop

Tratament pentru ten uscat și îmbătrânit

Gama de creme naturale antirid RidStop este dedicată tuturor persoanelor care se confruntă cu riduri, în special persoanelor cu ten matur, lipsit de fermitate și luminozitate. Această gamă are la bază un ingredient activ multifuncțional inovativ, obținut dintr-o fracțiune purificată de ciupercă Poria Cocos. Aceasta acționează asupra factorilor principali responsabili de menținerea integrității pielii – acidul hialuronic și receptorii săi, colagenul și proteinele responsabile de formarea stratului cornos. 

Prin totalitatea ingredientelor sale active, creme naturale antirid RidStop acționează asupra ridurilor existente reducând dimensiunile acestora și previne apariția altor riduri. În gama RidStop se regăsesc și produse mai complexe, cu un număr ridicat de ingrediente active și care se încadrează fără dar și poate la capitolul „produse intensive antirid”. 

Vezi produsele din această gamă AICI.

Gama antirid RidStop

creme pentru ten uscat și ridat

Creme pentru ten uscat și ridat

Cremele anticearcăne, hidratante și ușoare, acționează cu succes împotriva ridurilor fine și a cearcănelor. Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată, cu mișcări circulare pentru favorizarea absorbției. Datorită unui mix de ingrediente vegetale active, cremele contur ochi oferă îngrijire complexă pielii delicate din zona ochilor. Vezi produsele din această gamă AICI.

  • cremă antirid cu nouă ingrediente active cu rol antirid, hrănitor și anticearcăn
  • cremă iluminatoare cu Vitamina C și alte șapte ingrediente cu rol iluminator, anticearcăn, hrănitor și de lifting.

Cele două produse îi oferă pielii îngrijirea de care are nevoie pentru a combate pungile de sub ochi, cearcănele, pleoapa căzută sau lipsa de luminozitate. Consultă prospectul și alege crema potrivită nevoilor tale! Vezi produsele din această gamă AICI.

creme pentru ten uscat și ridat

 

Dacă informațiile ți-au fost de folos, distribuie articolul și prietenilor tăi! 

Vezi mai multe remedii piele uscată >>>

Lasă un răspuns