Cadouri pentru Florii

În 2019, sărbătorim intrarea lui Iisus în Ierusalim în data de 21 Aprilie.

Remedii piele uscată

Cele mai bune remedii naturiste pentru eliminarea cicatricilor

De câte ori auzit expresia „mă ține pielea?” Senzația de „piele care ține”, lipsită de suplețe, furnicături, coji, crăpături… 

Îngrijirea tenului primăvara

Este oficial – a venit primăvara! Renunțăm la hainele groase, căciulă și cizme, pregătim ținutele ușoare, pantofii preferați, zâmbim mai mult și parcă suntem mai încrezători.

Cele mai sănătoase 10 alimente

Nutritionistul american Jonny  Bowden a realizat o lista cu cele mai sanatoase alimente pe care oamenii ar trebui sa le consume zilnic, dar nu a o fac din diferite motive. Unul dintre acestea ar fi faptul ca anumite produse, unele cu denumiri exotice, nu sunt comercializate in magazine.

Cum iti pregatesti pielea pentru sezonul rece

Zilele sunt mai scurte, racoare dimineata si seara, cald la orele pranzului, suntem in plina toamna. Desi deocamdata toamna este blanda, trebuie sa fim pregatite pentru schimbari bruste de temperatura. Fiind un anotimp de tranzitie, toamna reprezinta un moment bun pentru a trata pielea si a o pregati pentru zilele friguroase ce vor urma.

Secrete despre cafea pe care (încă) nu le știi

Pe lângă puterea energizantă, cafeaua are multe alte proprietăți. De la proprietăți nutritive până la proprietăți cosmetice, cafeaua poate fi utilizată pentru numeroase activități. În cele ce urmează află câteva lucruri surprinzătoare despre acest ingredient minune.

Tratamente naturiste pentru cicatrici

Cele mai bune remedii naturiste pentru eliminarea cicatricilor

Cicatricile se pot vindeca intr-o perioada lunga de timp si pot fi neplacute daca sunt intr-o zona vizibila. De fapt, daca nu sunt tratate, e posibil sa nu se vindece niciodata pe deplin.

Beneficiile uleiului de cocos pentru piele

Foarte apreciat pentru textura, mirosul și calitățile sale, uleiul de cocos este cu siguranță unul dintre cele mai folosite uleiuri naturale. Îl recomandă multiplele calități și implicit beneficiile obținute prin utilizarea constantă în alimentație și pentru îngrijirea pielii.