Rețeta săpun natural cu cafea

Datorită conținutului exclusiv de ingrediente naturale, săpunul cu cafea preparat prin metoda „la rece” este deosebit de bun pentru exfoliere blândă și se poate folosi inclusiv pentru zona decolteului. Datorită conținutului de cafeină, are și un efect moderat anticelulitic. 

Uleiul de morcovi face bine! 5 beneficii

Uleiul de morcovi se obține prin macerarea rădăcinilor proaspete timp de câteva săptămâni în ulei de floarea soarelui rafinat. Rezultă un lichid clar cu vâscozitate medie, culoare portocalie, bogat în vitaminele A și E.

Cadouri pentru Florii

În 2019, sărbătorim intrarea lui Iisus în Ierusalim în data de 21 Aprilie.

Remedii piele uscată

Cele mai bune remedii naturiste pentru eliminarea cicatricilor

De câte ori auzit expresia „mă ține pielea?” Senzația de „piele care ține”, lipsită de suplețe, furnicături, coji, crăpături… 

Îngrijirea tenului primăvara

Este oficial – a venit primăvara! Renunțăm la hainele groase, căciulă și cizme, pregătim ținutele ușoare, pantofii preferați, zâmbim mai mult și parcă suntem mai încrezători.

Cele mai sănătoase 10 alimente

Nutritionistul american Jonny  Bowden a realizat o lista cu cele mai sanatoase alimente pe care oamenii ar trebui sa le consume zilnic, dar nu a o fac din diferite motive. Unul dintre acestea ar fi faptul ca anumite produse, unele cu denumiri exotice, nu sunt comercializate in magazine.

Cum îți pregătești pielea pentru sezonul rece

Zilele sunt mai scurte, racoare dimineata si seara, cald la orele pranzului, suntem in plina toamna. Desi deocamdata toamna este blanda, trebuie sa fim pregatite pentru schimbari bruste de temperatura. Fiind un anotimp de tranzitie, toamna reprezinta un moment bun pentru a trata pielea si a o pregati pentru zilele friguroase ce vor urma.

Secrete despre cafea pe care (încă) nu le știi

Pe lângă puterea energizantă, cafeaua are multe alte proprietăți. De la proprietăți nutritive până la proprietăți cosmetice, cafeaua poate fi utilizată pentru numeroase activități. În cele ce urmează află câteva lucruri surprinzătoare despre acest ingredient minune.