Folosește ulei de cătină! Pielea îți va mulțumi!

Suplimente cu cătină

Uleiul de cătină conține vitamine și acizi grași esențiali, o minune pentru păr, piele și unghii. În boabele de cătină se găsește o cantitate de 10 ori mai mare de vitamina C decât în portocale și cea mai mare concentrație de vitamina E dintre toate fructele.

Cea mai bună cremă antirid după 50 ani

cea mai bună cremă antirid după 50 ani

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman și este cel mai expus factorilor iritanți: poluare, raze UV, temperaturi extreme, variații hormonale, etc. Pielea se numără printre primele organe care suferă și se modifică în momentul în care suntem obosiți, stresați, bolnavi.

Suplimente pentru menopauză

Suplimente pentru menopauză

Menopauza este o etapă biologică din viața unei femei, care are loc atunci când ea încetează să aibă menstruație și nu mai este capabilă să rămână însărcinată în mod natural.

Cafea pentru slăbit? Categoric DA!

Cafea verde de slăbit

Cafeaua verde este unul dintre cele mai interesante ingrediente recomandate în curele de slăbire. Cafeaua verde este cafeaua crudă, neprăjită și neprocesată. Băutura din cafeaua verde măcinată seamănă mai mult cu un ceai, are o aromă intensă și beneficii net superioare față de cafeaua prăjită. 

De la implant dentar la zâmbetul de Hollywood – Ce trebuie să știi

O întrebare des întâlnită în cabinetele stomatologice caută să lămurească pacienții preocupați de aspectul fizic și de zâmbetul fermecător de Hollywood – când trebuie să apeleze la un implant dentar și nu la o fațetă sau coroană dentară?

Rutina de îngrijire a tenului

Rutina de îngrijire a tenului

Un ten curat, luminos și sănătos are nevoie de îngrijire corectă. În acest scop, trebuie respectată rutina de îngrijire a tenului cu produse cosmetice naturale adecvate tipului de piele.