Rutina de îngrijire a tenului

Rutina de îngrijire a tenului

Un ten curat, luminos și sănătos are nevoie de îngrijire corectă. În acest scop, trebuie respectată rutina de îngrijire a tenului cu produse cosmetice naturale adecvate tipului de piele.

Cele mai bune uleiuri pentru ten

cele mai bune uleiuri pentru ten

Uleiurile naturale se potrivesc oricărui tip de piele, inclusiv pielea grasă sau acneică. Se aplică direct pe ten și susțin bariera naturală de protecție a pielii. Este absolut necesar însă să știi ce uleiuri să alegi, în funcție de tipul pielii tale. 

Mâncare pentru drumeții

Mâncare pentru drumeții

În timpul unei drumeții, pe lângă mesele principale, ai nevoie și de gustări proteice foarte ușor de transportat. Îți recomand câteva gustări energizante pentru drumeții, batoane proteice nutritive și cu fructe, biscuiți vegani, chipsuri din fructe și fructe uscate. Și, cel mai important nu uita să te hidratezi.

Cadouri dulci

Cadouri dulci

Iubim mâncarea bună, suntem pofticioși și ne place să ne răsfățăm din când în când cu preparate delicioase, care ne fac viața mai frumoasă. Din acest motiv, o idee bună este să oferim cadouri dulci persoanelor dragi.

Apele florale și beneficiile lor pentru piele

Beneficii ape florale pentru piele

Deși sunt mai puțin puternice decât uleiurile esențiale, apele florale posedă numeroase calități. Datorită proprietăților calmante și purificatoare, utilizarea apelor florale în rutina zilnică de îngrijire aduce numeroase beneficii fiecărui tip de piele.

Îndulcitori naturali cu care poți înlocui zahărul

Îndulcitori naturali cu care poți înlocui zahărul

Zahărul este obținut din sfecla de zahăr sau din trestia de zahăr, conține cantități mari de zaharoză, este metabolizat rapid și constituie o sursă imediată de energie, dar are un indice glicemic mare și determină o activitate crescută a pancreasului pentru secreția de insulină.

Aperitive deosebite

idei de aperitive

Ca să fim speciali nu avem nevoie de ocazii speciale! Să ne facem mici bucurii zilnic, să savurăm o cafea bună lângă o prăjitură pufoasă, să ne răsfățăm cu mici aperitive festive sau, dacă nu, de sărbători și ocazii speciale să ieșim din tipare și să ne bucurăm de produse gourmet delicioase împreună cu familia […]

Șampoane naturale

șampon regivero

Părul este zilnic expus factorilor dăunători: produse de styling, vopsea, căldură excesivă datorită utlizării în exces a foehnului și periei de îndreptat, praf, transpirație. Toate împreună duc la subțierea firului de păr, implicit la fragilitate: se rupe ușor, are vârfuri despicate. Din fericire, cu minim de îngrijire, aceste probleme sunt ușor de rezolvat. Folosind ingrediente naturale […]