INFORMATII UTILE

DESPRE NOI
TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit in magazinul https://retetedefrumusete.ro

Va rugam sa cititi cu atentie „Termenii si Conditiile” mentionate mai jos.

Serviciile site-ului https://retetedefrumusete.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu expusele “Termeni si Conditii”.

Daca nu acceptati acesti „Termeni si Conditii” NU FOLOSITI acest site.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI HTTPS://RETETEDEFRUMUSETE.RO

1.    GENERALITATI

Site-ul https://retetedefrumusete.ro si subdomeniile acestuia sunt proprietatea Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F40/1240/2015, cod identificare fiscala 34260030, numita in continuare Administrator.

In functie de situatiile aparute si necesitatile proprii, Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila acesti „Termeni si Conditii”.

Prin urmare sunteti invitati sa verificati acest lucru de fiecare data cand vizitati site-ul https://retetedefrumusete.ro

Navigarea, inregistrarea si plasarea unei comenzi pe site-ul https://retetedefrumusete.ro  reprezinta acordul Dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza.

2.    INREGISTRAREA CONTULUI DE CLIENT

2.1 Inregistrarea pe site-ul https://retetedefrumusete.ro reprezintă acceptul Dumneavoastra pentru primirea de corespondenta comerciala in conformitate cu legea.

Prin acceptarea „Termenilor si Conditiilor”, Utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa de email folosita pentru inregistrare.

2.2 Pe site-ul https://retetedefrumusete.ro este permisa inregistrarea unui singur cont. Inregistrarea si/sau folosirea mai multor conturi duce la suspendarea acestora.

Pentru inregistrare aveti nevoie de un nume de utilizator, o adresa de e-mail valida si o parola.

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a datelor de acces pe site (nume utilizator si parola) si sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre pierderea parolei si/sau orice semn de activitate neautorizata sub numele Dumneavoastra de utilizator.

Pentru utilizarea serviciului de comanda si livrare, sunteti de acord si obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt specificate in sectiunea de inregistrare. In situatia in care consideram ca nu respectati aceasta obligatie, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea site-ului https://retetedefrumusete.ro

3.    PRETURI SI PRODUSE

3.1 Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata este neplatitoare de TVA.

Preturile produselor prezentate pe site sunt preturi de vanzare finale si nu includ cheltuielile legate de livrarea acestora.

3.2 Costurile de livrare sunt fixe si dependente de metoda de expediere aleasa, respectiv

15 lei pentru expediere comanda cu Posta Romana

19 lei pentru expediere comanda prin curierat rapid.

In cazul in care se opteaza exclusiv pentru livrare prin curierat rapid iar localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, tariful de expeditie va fi ajustat corespunzator.

3.3 Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare site-ul https://retetdefrumusete.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul comandat nu se mai afla in oferta curenta de pe site.

4.    FACTURARE SI PLATI

4.1 Plata se poate face in numerar la livrare sau in avans, prin virament bancar.

4.2 Plata in numerar se face integral catre comisionarul care face livrarea, respectiv Posta Romana sau agentului companiei de curierat rapid.

4.3 Plata in avans prin virament bancar se face in urmatorul cont:

Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata

Cod fiscal 34260030

Cont RO88INGB0000999904936433

Banca ING Bank

4.4 Administratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite in avans plata produselor si sa efectueze livrarea doar dupa confirmarea banilor in contul mentionat la punctul 3.3 din prezentele “termeni si conditii”

Plata in avans se face in baza facturii proforme emise dupa plasarea comenzii pe site-ul https://retetedefrumusete.ro

Factura proforma se va trimite cumparatorului via e-mail de la adresa electronica contact@retetedefrumusete.ro iar factura fiscala se va trimite impreuna cu produsele achitate.

4.5 Pentru coletele expediate si neridicate Administratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro isi rezerva dreptul de a factura la urmatoarea comanda taxele de livare tur|retur si de a onora noua comanda doar dupa plata in avans a facturii proforme emise.

 

5.    NEONORAREA UNEI COMENZI

Inainte de livrare fiecare comanda se confirma telefonic.

Comanda se poate refuza daca:

5.1 nu indeplineste plafonul minim, respectiv 49 lei (exclus taxa de transport),

5.2 s-au depistat erori legate de pretul sau descrierea produsului,

5.3 nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala sau ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat),

5.4 nu este posibila validarea telefonica a comenzii (numar de telefon incorect sau incomplet, lipsa raspuns, etc).

6.    DREPTUL DE RETRAGERE

6.1 In conformitate cu O.G. 34/2014, in cazul contractelor incheiate la distanta, fata de legea anterior in vigoare, operatorul economic/profesionistul este obligat sa asigure consumatorului dreptul de retragere care poate fi exercitat intr-un interval de 14 zile.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de livrare si returnare a produselor.

6.2 Raportat la produsele disponibile pe site-ul https://retetedefrumusete.ro sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele: 

– furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator

– furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid

– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator

6.3 In caz de retur produsul (produsele) trebuie returnat(e) folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in ambalajul original, fara sa fi fost utilizat(e), deteriorat(e) sau desfacut(e).

Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului.

6.4 Inapoierea contravalorii produselor returnate (exceptand cheltuielile de livrare) se va face in 14 zile lucratoare de la data returnarii, prin transfer bancar sau mandat postal.

Rambursarea poate intarzia in cazul în care nu au fost primit returul sau cel putin dovada expedierii acestuia.

6.5 Inainte de retur este OBLIGATORIU sa anuntati pe e-mail la adresa contact@retetedefrumusete.ro sau telefonic la 0735 946 250 intentia de a returna unul sau mai multe produse. 

7.    DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

7.1 Produsele disponibile pe site-ul https://retetedefrumusete.ro sunt destinate exclusiv pentru uz extern.

Administratorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea lor necorespunzatoare, neatentiei in utilizare, nerespectarii recomandarilor de folosire si pastrare.

Administratorul site-ului nu ofera nicio garantie ca produsele comandate vor satisface toate nevoile si dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

7.2 Administratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul Dumneavoastra la site incluzand, dar fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii Dumneavoastra in informatia provenita prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro

8.    SECURITATEA DATELOR PERSONALE

8.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicaţiilor electronice site-ul https://retetedefrumusete.ro reprezentat prin Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra.

8.2 Scopurile colectarii datelor sunt:

– livrarea marfurilor comandate prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro la domiciliul Dumneavoastra sau la adresa pe care o precizati in formularul de comanda,

– transmiterea de corespondenta comerciala si buletine informative.

Sunteti obligat(a) sa furnizati date corecte, acestea fiind necesare in vederea scopurilor declarate mai sus. Refuzul Dumneavoastra implica anularea comenzilor efectuate.

8.3 Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului https://retetedefrumusete.ro

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, aministratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte acest fapt in cel mai scurt timp, telefonic la numarul 0735 946 250 sau prin email la adresa contact@retetedefrumusete.ro

8.4 Site-ul https://retetedefrumusete.ro este proprietatea Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata, inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) ca operator de date cu caracter personal cu numarul 35641.

9.    COPYRIGHT

9.1 Intregul continut al site-ului https://retetedefrumusete.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea https://retetedefrumusete.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

9.2 Folosirea fara acord expres a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

9.3 Utilizatorii site-ului https://retetedefrumusete.ro sunt pe deplin in acord cu cele de mai sus.

10.  CAMPANII PROMOTIONALE SI CONCURSURI

10.1 Pe site-ul https://retetedefrumusete.ro se poate publica orice campanie promotionala pentru produsele prezentate, conditiile de desfasurare ale acestora fiind stabilite de Administrator.

10.2 Promotiile sunt eligibile doar pentru acele comenzi care respecta intocmai regulile specifice si sunt inregistrate in perioada de timp valida si numai in limita stocului disponibil. 

11.  CONFLICTE

11.1 Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul https://retetedefrumusete.ro si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

11.2 Orice conflict aparut va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care conflictul nu a fost stins pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

11.3 Accesand site-ul https://retetedefrumusete.ro sunteti de acord ca legile romane in vigoare guverneaza aceste conditii de utilizare si toate disputele de orice natura care pot aparea intre Dumneavoastra si https://retetedefrumusete.ro

CONTACT
Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata
CUI 34260030
Bucuresti, sector 3
telefon 0735 946250

POLITICA COOKIES

DESPRE COOKIES, CE SUNT SI CUM FUNCTIONEAZA

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a informa utilizatorul despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie„-urilor utilizate de site-ul Retete De Frumusete .

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile urmatoare:

Website-ul Retete De Frumusete foloseste cookie-uri proprii cat si cookie-uri adaugate de terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
In ceea ce numim „web modern” sau „web 2.0”, cookie-urile sunt esentiale in facilitarea accesului si livrarii personalizate a multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe Internet, cum ar fi:
• Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat site-ul, data si ora, pastrarea optiunilor/setarilor (inclusiv memorarea acestora) si pastrarea preferintelor mai vechi prin accesarea diferitelor butoane/functii.
• Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente ori mai accesibile pentru utilizatori.
• Cookie-urile permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse (inserate/embed) in anumite pagini pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.

Ce este un „cookie”?

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut şi ca „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori pur si simplu „cookie„) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este trimis printr-o solicitare emisa de catre web-server pe care este gazduit site-ul, catre browser-ul utilizatorului (Ex: Firefox, Internet Explorer, Chrome etc.) si este complet „pasiv”, adica nu contine cod executabil de niciun fel, programe software, virusi sau spyware si nici nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului.

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului si este asociat in mod unic cu domeniul pe care este gazduit site-ul care l-a trimis catre browserul utilizatorului (ex: https://retetedefrumusete.ro). Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata precis si doar webserver-ul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou, numai in momentul in care utilizatorul se intoarce pe site-ul asociat webserver-ului respectiv.

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nici nu pot identifica personal utilizatorii de internet.

Există doua categorii principale de cookie-uri:
• Cookie-uri de sesiune – care sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pana cand utilizatorul paraseste siteul respectiv sau inchide fereastra browserului.
• Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate în computer sau echipamentul folosit pe hard pentru o perioada mai lunga si raman stocate inclusiv dupa parasirea site-ului sau dupa inchiderea browserului web (iar in general depind de durata de viata prestabilita pentru cookie).
Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de „third party cookies” (cookie-uri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat să fie livrata publicitate cat mai relevantă pentru utilizator, potivit intereselor acestuia, interese desprinse din obiceiurile de cautare .

Avantajele cookie-urilor

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un browser (utilizatorul) si un anumit server web (site-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor site-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor. Exemple – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului sau publicitate relevanta etc.

Durata de viata a unui cookie

Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune („session cookies”) şi nu sunt retinute după ce utilizatorul a paraseste site-ul, iar unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel site („cookie-uri permanente”).
Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Cookie-urile plasate de terti

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (Ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului si ele se numesc „third party cookies”, pentru ca nu sunt plasate de site-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

Utilizarea cookie-urilor de catre acest site

Vizita pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri de inregistrare sau autentificare
• Cookie-uri ale tertelor parti
Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, astfel incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Ex: setarile volumului pentru video player.

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site, software-ul analytics furnizat de o terta parte (Google, in cazul de fata) genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune dacă ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul comunică daca exista acest cookie, iar daca nu, este generat unul. Acest lucru permite monitorizarea utilizatorilor unici care vizitează site-ul si cât de des o fac.
Acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic.

Cookie-uri pentru inregistrare sau autentificare

Cand va inregistrati ori va autentificati pe acest site, se genereaza un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Server-ul nostru utilizeaza aceste cookie-uri pentru a identifica contul cu care sunteti inregistrat(a) si daca aveti permisiunile necesare pentru un anumit serviciu ori pentru accesul la sectiuni ale site-ului. De asemenea, permite asocierea comentariilor pe care le postati pe site cu username-ul contului dvs.

Cookie-uri ale tertelor parti

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmari succesul unei reclame/aplicatii sau pentru customizarea unei aplicatii.
Exemplu: cand distribuiti un articol folosind butoanele retelelor de socializare aflate pe acest site, reteaua sociala va inregistra actiunea dvs.

Publicitatea online ce aparţine tertelor parti. Unele dintre acestea folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cate persoane au vizualizat un mesaj publicitar, ori pentru a vedea cate persoane au vizualizat de mai multe ori aceeasi reclama.
Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces la aceste cookie-uri. Cookie-urile parţilor terte sunt folosite pentru a va arata publicitate targetata si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs. pe acest site.

Tipul de informatii stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor

Cookie-urile pastrează informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui site să recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.
Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet. Ex: setarile privind limba in care se doreste accesarea unui site, pastrarea unui user logat in contul de membru ori contul de mail, securitatea online, pastrarea si memorarea unor setari etc.

Importanta cookie-urilor pentru Internet

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare placuta si eficienta in acelasi timp, adaptata preferintelor si intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de utilizat.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamnă ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs. evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
• Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de stiri, vreme, sport, harti, servicii publice si guvernamentale, site-uri de entertainment si servicii de calatorie.
• Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor, preferintele privind limba (Ex: afisarea rezultatelor cautarilor în limba romana).
• Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind conţinutul de tip „adult”  pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
• Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
• Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.
• Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum sunt confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un site, ce tip de continut este vizualizat mai mult si modul cum un utilizator ajunge pe site (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte site-uri etc). Site-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati informatiile oferite in beneficiul utilizatorului.

Securitatea si problemele legate de confidentialitate

Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc un format de tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod, asa ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite in scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
Browserele moderne au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si ştergere automata după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri.

Avand in vedere că protectia identitatii este foarte importanta si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat să se stie care sunt eventuale probleme ce pot aparea în legatura cu cookie-urile. Intrucat prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si site, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate întampla dacă browserul se conectează la server folosind o reţea necriptata (Ex: o retea Wi-Fi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookie-urilor pe servere.

Daca un site nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopul de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important să fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale, ex. managere de parole, aplicatii de tip wallet, etc.

Sugestii pentru o navigare sigura si responsabila, bazată pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate si cele mai mari site-uri folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care numim YouTube, Gmail, Yahoo, Google si multe altele.

Cateva sfaturi care va pot asigura navigarea fara griji cu ajutorul cookie-urilor:
• Particularizati-va setarile browserului în privinţa cookie-urile pentru a stabili un nivel confortabil al securitatii.
• Daca nu va deranjează cookie-urile si sunteţi singura persoană care utilizeaza computerul, puteţi seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
• Dacă impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul; aceasta este varianta de a accesa site-urile care plasează cookie-uri sşi de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.
• Instalati-va şi actualizati-va constant aplicaţiile antispyware.
Multe dintre aplicaţiile pentru detectarea si prevenirea spyware-ului includ detectarea atacurilor de pe site-uri. Astfel, impiedica browserul sa acceseze site-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului ori sa descarce software periculos. Asiguraţi-va ca aveti browserul mereu actualizat (updatat).

Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatand vulnerabilitatile unor versiuni vechi de browsere.
Cookie-urile sunt pretutindeni si desi este dreptul duneavoastra de a respinge acceptarea folosirii lor,  nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet, locale sau internationale, daca doriti sa beneficiati de o experienta placuta si personalizata de navigare, adaptata intereselor dumnaevoastra specifice. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteţi naviga cu încredere pe internet.

Dezactivarea cookie-urilor

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si utilizat. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi sau vedea publicitate online.
Este posibila setarea browserului pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul să accepte cookie-uri doar de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setări se gasesc de regulă în „Optiuni” sau în meniul de „Preferinte” al browserului dvs. Alternativ, puteţi folosi opţiunea „Ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicaţiilor electronice site-ul https://retetedefrumusete.ro reprezentat prin Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra.
Scopurile colectarii datelor sunt:
  • livrarea marfurilor comandate prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro la domiciliul Dumneavoastra sau la adresa pe care o precizati in formularul de comanda,
  • transmiterea de corespondenta comerciala,
  • participarea la concursuri si promotii.
Sunteti obligat(a) sa furnizati date corecte, acestea fiind necesare in vederea scopurilor declarate mai sus. Refuzul Dumneavoastra implica anularea comenzilor efectuate prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si numai de catre acesta.
Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile si ofertele disponibile pe site-ul https://retetedefrumusete.ro, va rugam sa completati formularul de abonare disponibil pe pagina principala sectiunea newsletter.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail contact@retetedefrumusete.ro 
De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele Dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate sau catre terti.
Daca unele din datele despre Dumneavoastra sunt incorecte sau se modifica pe parcurs, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Site-ul https://retetedefrumusete.ro este proprietatea Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata, inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) ca operator de date cu caracter personal cu numarul 35641.
A.N.P.C.

Informatii despre drepturile cumparatorului pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor >>>