Cremă pentru riduri făcută în casă

Rețetă cremă antirid făcută în casă cu ulei de cocos

Rețetă cremă pentru riduri făcută în casă

Poluare, stres, oboseală, mâncare plină de aditivi, goană după timp… sună cunoscut? Fiecare în parte și toate împreună își lasă amprenta în mod nedorit pe pielea noastră. Din acest motiv cosmeticele naturale au devenit o necesitate a zilelor noastre.

În plus, foarte multe se pot prepara acasă, din ingrediente simple, ușor accesibile. Trebuie doar să știți ce tip de ten aveți și, funcție de acest detaliu foarte important, să folosiți doar ce vă face bine. Pentru ten uscat și deshidratat, propun o rețetă cremă antirid făcută în casă cu ulei de cocos.

Rețetă cremă pentru riduri făcută în casă >>>

Rețetă cremă antirid făcută în casă cu ulei de cocos >>>

Cum să prepari acasă o cremă antirid naturală

Ingrediente

  • Ulei de cocos cosmetic. Emolient și catifelat, lasă pielea fină, moale și îngrijită; este foarte repede absorbit de piele. Nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare,
  • Ulei de argan. Foarte apreciat în tratamente anti-age și antirid, antioxidant, cu acțiune de neutralizare a radicalilor liberi, protejează pielea de deshidratare, menține suplețea și hidratează în profunzime. Ca și uleiul de cocos cosmetic, este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, unghii sau păr
  • Ceară de albine cosmetică. Conferă pielii emoliență și catifelare, are efect calmant și ajută pielea să-și mențină hidratarea
  • Vitamina E naturală. Antioxidant puternic, activ cu proprietăți antirid, acționează și ca un conservant natural, fiind un ingredient apreciat în orice cremă naturală.

Produsele utilizate în rețeta cremă pentru riduri făcută în casă

Rețetă cremă pentru riduri făcută în casă >>>

Mod de preparare

Puneți într-un vas de sticlă 10 grame ceară și 50 grame unt de cocos și încălziți în bain-marie până când amestecul devine complet lichid. Luați de pe foc și adăugați peste ingredientele topite 40 grame ulei de argan și amestecați bine cu un mini tel până la dispersie completă. La final, adaugați 10 – 15 picături vitamina E, amestecați din nou și transferați crema într-un flacon cu capac. Se obțin 100 grame de cremă hidratantă, cantitate suficientă pentru 3 luni de utilizare intensivă. Crema hidratantă cu uleiuri de cocos și argan este deosebit de bună pentru tenul uscat și deshidratat, oferă confort și suplețe de la prima utilizare. Se păstrează la frigider și se folosește în fiecare seară, după demachiere și tonifiere cu apă florală. Deosebit de bună și pentru gât și decolteu, zone cu piele sensibilă, care se ridează ușor. 

Pentru beneficii maxime recomand cremele naturale cu formule complexe marca RețeteDeFrumusețe. Hidratează în profunzime, oferă tenului îngrijirea delicată atât de necesară. Conțin ingrediente naturale certificate EcoCert. Alegeți crema naturală potrivită tenului dvs!

Mai multe detalii despre…

Beneficiile uleiului de cocos pentru piele >>>

Uleiul de argan face bine! Top beneficii >>>

Faci un comentariu sau dai un răspuns?