Uleiuri pentru bronzare rapidă

uleiuri pentru brozare rapidă

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă și uleiuri după plajă.

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă

Ulei de cătinăCicatrizant, hrănitor, folosit în cosmetică în preparatele anti-îmbătrânire, pentru repararea și protecția pielii de razele UV. Uleiul de cătină este un protector solar la nivel celular datorită conținutului ridicat de compuși antioxidanți.

Ulei de morcoviSub formă de macerat în ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui, este bogat în vitamina A, favorizează bronzarea uniformă, prelungește bronzul și oferă pielii un aspect sănătos și strălucitor. Uleiul de morcovi este unul dintre ingredientele naturale cele mai folosite în prepararea cremelor de protecție solară naturală.

Ulei de susan. Bogat în acizi grași esențiali, uleiul de susan este folosit la scară largă în prepararea cremelor de plajă și uleiurilor pentru masaj. Prin folosire constantă menține pielea hidratată și întârzie efectul de îmbătrânire. Absoarbe o parte din razele UV, contribuind la combaterea efectelor nocive datorate expunerii la soare timp îndelungat sau la ore nepotrivite. 

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă >>>

Ulei caprilis (ulei de cocos fracționat). Folosit la scară largă în prepararea loțiunilor pentru și după plajă, este foarte bine tolerat de piele, bun antirid și hidratant.

Ulei de rodie. Din categoria uleiurilor cu preț ridicat (aproximativ 700 lei per litru), foarte eficient și apreciat datorită proprietăților medicinale de excepție. Deosebit de bun împotriva radiațiilor UV și a factorilor de mediu, are efect regenerator și reparator remarcabil. Se folosește în cantitate foarte mică, câteva picături amestecate în doza zilnică de cremă hidratantă.

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă >>>

Ulei de karanja. Cunoscut pentru capacitatea de a absorbi o parte din radiațiile UV, uleiul de karanja este de asemenea folosit pentru prepararea cremelor de protecție solară și „after sun”, precum și a cremelor pentru îngrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, roșeață. Pentru îngrijirea părului, uleiul de karanja este indicat în compoziții de protecție solară și de protejare a culorii părului, dar și în caz de mătreață, scalp cu probleme. Este înrudit cu uleiul de neem. Nu este indicată folosirea pe piele ca atare ci în combinații cu uleiuri purtătoare, în concentrație de maxim 20%. 

Uleiuri după plajă

Ulei de gălbeneleObținut prin macerarea florilor de gălbenele în ulei de măsline bio, bogat în vitamina E, uleiul de gălbenele este deosebit de bun pentru calmarea iritațiilor și repararea pielii afectate de roșeață sau arsuri solare. 

Ulei de cocos cosmetic. Nutritiv, calmează piele iritată. Se aplică pe corp imediat după duș sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii. Deosebit de bun în aplicații după plajă în combinație cu ulei de gălbenele și extract de schisandra, activ cosmetic anti-iritant și calmant pentru pielea iritată.

Ulei de kukui. Ajută la menținerea nivelui de hidratare a pielii, este regenerant și reparator.

Te-ar putea interesa și…

Uleiul de morcovi face bine! 5 beneficii >>>

Beneficiile uleiului de gălbenele >>>

Beneficiile uleiului de cocos pentru piele >>>

Cosmetice naturale cu ulei de cătină >>>

Lasă un răspuns