Uleiuri pentru bronzare rapidă

uleiuri pentru brozare rapidă

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă și uleiuri după plajă.

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă

Ulei bronzant cu particule strălucitoare

Amestec exotic de uleiuri, vitamine și minerale 100% naturale, care catifelează și hrănesc pielea în profunzime. Milioanele de particule strălucitoare și mirosul delicios de ciocolată îți transformă fiecare mișcare într-un ritual seducător care durează mult timp, chiar de la prima utilizare! Formulă rezistentă la apă și la ștergere, ce este rapid absorbită și lasă pielea radiantă și strălucitoare. Citește mai departe.

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă

 

Ulei bronzant Techir

Formula bogată în uleiuri vegetale oferă o hidratare intensă pielii, pregătind-o pentru expunerea la soare şi obţinerea unui bronz uniform şi intens. Betacarotenul accelerează bronzarea, în timp ce mixul de uleiuri nutritive din seminţe de struguri, susan, macadamia, avocado hidratează şi hrănesc pielea. Uleiul de gălbenele, squalanul vegetal şi vitamina E au efect regenerant şi ajută piele să se protejeze împotriva razelor solare. Citește mai departe.

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă

Fluid autobronzant bio față și corp

Fluidul autobronzant bio pentru față și corp cu rodie și extract de goji conferă pielii un bronz de durată și un aspect natural. Crema se absoarbe rapid și nu lasă urme sau pete, iar bronzul obținut durează câteva zile, chiar și pe pielea foarte deschisă. Efectul este vizibil la câteva ore după aplicare. Citește mai departe.

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă

Ulei bronzant bio protector

Tratament bio protector recomandat înainte de expunerea la soare. Pentru față și corp, pentru un bronz rapid și de durată. Activează în mod natural producția de melanină din corp. Citește mai departe.

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă

Uleiuri naturale pentru bronzare rapidă

Gel pentru intensificarea bronzului

Obține o piele ciocolatie cu gelul pentru intensificarea bronzului cu ulei de nuci braziliene și fructul pasiunii. Se poate utiliza zilnic și efectele sunt cu adevărat senzaționale. Pielea capată nuanțele bronzului sănătos și seducător de vară, dar în același timp este hidratată și îngrijită. Citește mai departe. 

Uleiuri după plajă

Ulei de gălbenele. Obținut prin macerarea florilor de gălbenele în ulei de măsline bio, bogat în vitamina E, uleiul de gălbenele este deosebit de bun pentru calmarea iritațiilor și repararea pielii afectate de roșeață sau arsuri solare. Mai multe despre beneficiile uleiului de gălbenele AICI.

Ulei de cocos cosmetic. Nutritiv, calmează piele iritată. Se aplică pe corp imediat după duș sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii. Deosebit de bun în aplicații după plajă în combinație cu ulei de gălbenele și extract de schisandra, activ cosmetic anti-iritant și calmant pentru pielea iritată. Mai multe despre uleiul de cocos AICI.

Ulei de kukui. Ajută la menținerea nivelui de hidratare a pielii, este regenerant și reparator.

Te-ar putea interesa și…

Creme autobronzante

Creme cu protecție solară

Am creat pentru pielea ta o serie de produse cu protecție solară ridicată, pentru a o apară de efectele nocive ale razelor UV. Gama completă AICI

creme protectie solara Eladerm

Lasă un răspuns