Creme pentru mărirea sânilor

Creme pentru mărirea sânilor

Top cele mai vândute creme pentru mărirea sânilor

Cremă Pentru Sâni cu Extracte Naturale | VivaNatura

Conține extracte naturale din plante şi uleiuri presate la rece bogate în fitoestrogeni, care pot avea un efect remarcabil asupra sânilor. Are efecte hidratante, revitalizante, şi ajută la susţinerea fermităţii şi elasticităţii pielii. Ingrediente: uleiuri de germeni de grâu, soia, măsline, jojoba, sâmburi de struguri, glicerină, vitamina E, fenicul, schinduf, lemn dulce. Mod de utilizare: se aplică zilnic pe pielea curată, prin masaj realizat cu mişcări blânde, circulare, timp de 10÷15 minute. Nu se recomandă masajul în cazul inflamaţiilor sânilor sau a nodulilor mamari. Citește mai departe »

Gel ELIXIR ROYAL Fermitate Pentru Bust | Fleurance Nature

Cu trecerea timpului anvelopa sânului slăbește, favorizând astfel lăsarea generală a bustului, iar sânii își pierd apoi curba și forma inițială. Gelul fermitate pentru bust este un tratament de strângere și modelare, care conține un complex unic de ingrediente active a cărui expertiză antiage este dovedită. Ingrediente: lăptișor de matcă, acid hialuronic, extract de alge brune, extract de kigelia, aloe vera. Mod de utilizare: aplică dimineața și seara, masând de la baza sânilor până la gât, insistă pe partea superioara a sânului. Nu se recomandă utilizarea în cazul femeilor gravide sau care alăptează. Citește mai departe »

Gel CC Bust Booster, pentru fermitate și ridicare sâni

Conține plante active și ingrediente naturale care declanșează creșterea sânilor și volumizarea acestora, hrănesc pielea din zona bustului și îi redau elasticitatea. La atingere, sânii se vor simți mai plini și mai fermi. Cu o utilizare repetată, acest gel mărește și definește definitiv forma sânilor. Decolteul vostru se va transforma pur și simplu, pielea din zona bustului va fi mai întinsă și mai elastică, iar sânii mai voluminoși și mai fermi. Gelul poate fi folosit de femeile adulte, la orice vârstă. Citește mai departe »

Gel TOPBUST Labophyto, pentru fermitate sâni

Ridică sânii și le oferă fermitate, le mărește volumul și îi înfrumusețează într-un mod natural. Acest gel conține extract de alge marine brune și uleiuri naturale care hrănesc pielea din zona bustului și îi redau elasticitatea. La atingere, sânii se vor simți mai plini și mai fermi. Folosit în mod repetat, Top bust Gel redă fermitatea și elasticitatea sânilor. Citește mai departe »

Cremă pentru mărirea sânilor Procurves Cream

Produse naturale

Procurves Cream

152,89 lei
Detalii aici >>>

Conferă fermitate sânilor, stimulează creșterea lor în volum în timp ce îi hidratează și îi face mai netezi și fini datorită ingredientelor naturale precum CellActive®-FORM (un complex pe bază de plante cu ingrediente active care susțin procesul natural de depunere a lipidelor ce conferă plenitudine bustului și fermitate decolteului) și Homeostatine™ (regenerează pielea din zona bustului, redându-i elasticitatea). Mai mult decât atât, Procurves Cream conține acid hialuronic și extract de ovăz. Această cremă stimulează fluxul sanguin în interiorul sânilor și îi face să crească în volum datorită substanțelor nutritive. Citește mai departe »

Creme pentru mărirea sânilor

Gel Perfect Breasts, pentru mărirea, ridicarea și întărirea sânilor

Întărește și ridică sânii, redă fermitatea bustului și oferă un aspect întinerit și atrăgător. Toate aceste efecte sunt naturale, inclusiv aspectul sânilor va fi natural. Acest gel reprezintă o alternativă foarte eficientă pentru operațiile chirurgicale invazive și foarte costisitoare. Perfect Breasts Enhancer Gel are o formulă inovatoare care stimulează celulele de sub piele să rețină mai multe lipide și să crească astfel zona bustului. Gelul acționează asupra țesutului mamar făcându-l mai ferm și mai elastic. Citește mai departe »

 

Te-ar putea interesa și…

 

Lasă un răspuns