Trucuri de frumusețe naturale

Trucuri de frumusețe pentru acasă folosind doar ingrediente naturale, la îndemână chiar în bucătăria ta

Trucuri de frumusețe cu ingrediente naturale

Câteva sfaturi de frumusețe naturale și eficiente

Tratează călcâiele îngroșate!

Amestecă o aspirină pisată, 1/2 linguriță sare de lămâie și puțină apă caldă, până se formează o pastă omogenă. Unge călcâiele cu pasta obținută, izolează cu o folie, pune un ciorap gros peste, lasă să acționeze 15 minute. În 5-7 zile pielea îngroșată și uscată se va exfolia, îndepărteaz-o frecând ușor cu zaț de cafea sau mălai. Câteva zile unge călcâiele și pielea tălpilor cu cremă pentru călcâie crăpate. O să fii încântată de rezultat!

Trucuri de frumusețe pentru față

  • Scapă de punctele negre din zona T!

Punctele negre apar atunci când porii sunt înfundați cu sebum. Este o problemă doar estetică dar poate avea impact mare asupra modului în care arată tenul tău. Ruperea nu este o soluție atunci când vine vorba de tratarea punctelor negre deoarece acest lucru poate duce la cicatrici și infecții. În schimb, încearcă soluții naturale pentru îndepărtarea acestora. Prepară o mască din cărbune medicinal, gelatină solidă și apă fierbinte. Amestecă bine, aplică pe zonta T cu o pensulă, lasă să se usuce, desprinde pelicula cu grijă. Cărbunele medicinal este cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare deosebite: curăță, purifică și detoxifiază. Este extrem de eficient în tratarea tenurilor sensibile, iritate, acneice, ajută la curățarea pielii de impurități. Pentru evitarea acumulării de puncte negre păstrează tenul curat: curăță de 2 ori|zi cu săpun natural cu cărbune medicinal sau argilă verde; clătește din abundență și, ca tușă finală, șterge tenul cu apă de lavandă bio sau apă de hamamelis bio: astringente, revigorante și calmante pentru piele. 

  • Te indispune un coș roșu și pielea iritată?

Taie o bucată de usturoi, aplică partea crudă pe zona afectată. Ține 5 minute. Iritația dispare! Usturoiul conține săruri minerale, complex de vitaminele A, B, PP, C și două substanțe cu efect antibiotic. Usturoiul are efecte terapeutice dar și cosmetice, datorită proprietăților antibacteriene și antiseptice.

Trucuri de frumusețe pentru păr

Scalp cu mătreață? Fă un amestec din:

  1. sucul de la o ceapă rasă. Hrănește foliculii, are rol antiseptic, distruge bacteriile și infecțiile cu ciuperci, îndepărtează mătreața, acneea scalpului și mâncărimile. Toate aceste beneficii contribuie și la stoparea căderii părului, afectat în multe situații de problemele enumerate,
  2. ulei de cocos, hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu,
  3. câteva picături de ulei de brusture, deosebit de bun pentru îndepărtarea mătreții.

Pune amestecul într-o sticlă cu pulverizator, pulverizează pe scalp, masează. Spală părul cu șampon natural, clătește din belșug, în ultima apă de clătire pune puțin oțet de mere. Repetă procedeul ori de câte ori este nevoie până la remediere.

Reduceri!

Tratamente pentru un păr sănătos

Șampon anti mătreață

41,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!

Tratamente pentru un păr sănătos

Tratament anti mătreață

119,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!

Tratamente pentru un păr sănătos

Tratament împotriva căderii părului

116,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!

Tratamente pentru un păr sănătos

Tratament pentru creșterea părului

134,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!

Tratamente pentru un păr sănătos

Loțiune pentru creșterea părului și regenerare

112,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!

Tratamente pentru un păr sănătos

Loțiune împotriva căderii părului

89,00 lei
Detalii aici >>>

Contra căderii părului recomand o mască formată din 10 grame drojdie de bere uscată, miere, ulei de măsline, gălbenuș de ou. Leagă amestecul cu puțină apă fierbinte, aplică pasta obținută pe părul curat și lasă să acționeze 30 de minute; clătește din abundență. Repetă până la remediere.

Sper că trucurile de frumusețe pentru acasă să-ți fie de folos. Dacă ți-au plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi!

Te-ar putea interesa și…

Trucuri de frumusețe japoneze >>>

Lasă un răspuns