TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI https://retetedefrumusete.ro

1.    GENERALITĂȚI

Site-ul https://retetedefrumusete.ro (numit în continuare RețeteDeFrumusețe) și subdomeniile acestuia sunt proprietatea Zamfirescu Liliana Persoană Fizică Autorizată cu sediul în București, sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. F40/1240/2015, cod identificare fiscală 34260030, numită în continuare Administrator. În funcție de situațiile apărute și necesitățile proprii, Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă acești „Termeni și Condiții”. Prin urmare, sunteti invitați să verificați acest lucru de fiecare dată când vizitați site-ul RețeteDeFrumusețe. Navigarea, înregistrarea și plasarea unei comenzi pe site-ul RețeteDeFrumusețe reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează.

2.    ÎNREGISTRAREA CONTULUI DE CLIENT

2.1 Înregistrarea pe site-ul RețeteDeFrumusețe reprezintă acceptul dvs. pentru primirea de corespondență comercială în conformitate cu legea. Prin acceptarea „Termenilor și Condițiilor”, utilizatorul își dă acordul pentru a primi mesaje de informare și newslettere periodice la adresa de email folosită pentru înregistrare.

2.2 Pe site-ul RețeteDeFrumusețe este permisă înregistrarea unui singur cont. Înregistrarea și/sau folosirea mai multor conturi duce la suspendarea acestora. Pentru înregistrare aveți nevoie de un nume de utilizator, o adresă de e-mail validă și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a datelor de acces (nume utilizator și parolă) și sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre pierderea parolei și/sau orice semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator. Pentru utilizarea serviciului de comandă și livrare, sunteți de acord și obligați să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt specificate în secțiunea de înregistrare. În situația în care considerăm că nu respectați această obligație, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea site-ului RețeteDeFrumusețe.

3. 

PREȚURI, PRODUSE ȘI LIVRARE

3.1 Prin intermediul legăturilor de redirecționare, RețeteDeFrumusețe promovează prin afiliere produse ale producătorilor și comercianților din diverse categorii. RețeteDeFrumusețe nu comercializează, nu vinde și nu revinde produsele afiliate listate pe site precum nu încasează, nu livrează sau returnează produsele comandate de dvs. Dacă întâmpinați probleme cu vreun produs descoperit pe site-ul RețeteDeFrumusețe și achiziționat prin legăturile de redirecționare, contactați magazinul care a făcut livrarea. 

3.2 Produsele afișate pe site și comercializate de RețeteDeFrumusețe sunt noi și însoțite de documente în conformitate cu legislația în vigoare. Prețurile sunt prețuri de vânzare finale și nu includ cheltuielile legate de livrarea acestora. Taxele de livrare sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

3.3 Livrarea produselor comandate de pe site-ul RețeteDeFrumusețe este gratuită pentru comenzile de minim 499 lei (valoare produse, exclusiv taxa de transport). Dacă valoarea comenzii este mai mică de 499 lei, costul livrării este 15 lei, pentru livrarea cu curier rapid și plata cu cardul, tarif valabil pentru orice localitate din România. Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

3.6 Produsele sunt oferite în limita stocului disponibil, prin urmare site-ul RețeteDeFrumusețe își rezervă dreptul de a nu onora o comandă dacă produsul comandat nu se mai află în oferta curentă de pe site.

4.    MODALITĂȚI DE PLATĂ

4.1 Plata cu cardul. În cazul în care clientul optează pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, autorizarea și remiterea spre decontare a tranzacțiilor de acceptare card se realizează exclusiv prin intermediul EuroPayment Services SRL în baza contractului de facilitare a comerțului eletronic. Site-ul RețeteDeFrumusețe și Zamfirescu Liliana PFA nu solicită şi nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

4.2 Pentru coletele expediate și neridicate, Administratorul RețeteDeFrumusețe își rezervă dreptul de a reține contravaloarea taxelor de livare tur | retur.  

5.    NEONORAREA UNEI COMENZI

Înainte de livrare fiecare comandă se confirmă telefonic. Comanda se poate refuza dacă:

5.1 s-au depistat erori legate de prețul sau descrierea produsului,

5.2 nu sunteți eligibil(ă) pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală sau ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat),

5.3 nu este posibilă validarea telefonică a comenzii (număr de telefon incorect sau incomplet, lipsă răspuns la apel, etc).

6.    DREPTUL DE RETRAGERE

6.1 În conformitate cu OG 34/2014, în cazul contractelor încheiate la distanță, față de legea anterior în vigoare, operatorul economic (profesionistul) este obligat să asigure consumatorului dreptul de retragere care poate fi exercitat într-un interval de 14 zile. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de livrare și returnare a produselor.

6.2 Raportat la produsele comercializate de site-ul RețeteDeFrumusețe sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce privește contractele la distanță următoarele: 

 • furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid,
 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

6.3 În caz de retur produsul (produsele) trebuie returnat(e) folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, în ambalajul original, fără să fi fost utilizat(e), deteriorat(e) sau desfăcut(e). Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului.

6.4 Înapoierea contravalorii produselor returnate (exceptând cheltuielile de livrare) se va face în 14 zile lucrătoare de la data returnării, prin transfer bancar. Rambursarea poate întarzia în cazul în care nu au fost primit returul sau cel puțin dovada expedierii acestuia.

6.5 Înainte de retur este OBLIGATORIU să anunțați pe e-mail la adresa contact@retetedefrumusete.ro sau telefonic la 0735946250 intenția de a returna unul sau mai multe produse. 

7.    DECLINAREA RESPONSABILITĂȚILOR

7.1 Produsele disponibile pe site-ul RețeteDeFrumusețe sunt destinate uzului conform specificațiilor fiecărui produs comandat. Administratorul site-ului nu își asumă responsabilitatea pentru folosirea lor necorespunzătoare, neatenției în utilizare, nerespectării recomandărilor de utilizare și păstrare. Administratorul site-ului RețeteDeFrumusețe nu oferă nicio garanție că produsele comandate vor satisface toate nevoile și dorințele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

7.2  Administratorul site-ului RețeteDeFrumusețe nu își asumă nici un fel de responsabilități pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecințe legate în orice fel de accesul dvs. la site incluzând, dar fără a se limita la, orice pierdere sau pagubă cauzată de viruși ce vă pot afecta calculatorul sau datorită încrederii dvs în informația provenită prin intermediul site-ului RețeteDeFrumusețe

8.    INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă informăm că, începând cu 25 Mai 2018, a intrat în vigoare și sunt aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation, abvr. GDPR). Deoarece colectăm datele Dvs. personale, dorim să vă informăm în ce scopuri le folosim și care sunt drepturile de care dispuneți, conform Regulamentului. 

8.1 Cine este entitatea care prelucreaza datele Dvs. personale

Site-ul RețeteDeFrumusețe este proprietatea Zamfirescu Liliana Persoană Fizică Autorizata, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) ca operator de date cu caracter personal cu numarul 35641.

8.2 Ce date personale prelucram prin intermediul site-lui RețeteDeFrumusețe

Procesăm date cu caracter personal în vederea desfășurării activităților comerciale de vânzare – cumpărare prin intermediul site-ului RețeteDeFrumusețe prin plasarea comenzilor în contul online creat de dvs. și în scop de marketing și statistică, respectiv: 

 • nume și prenume, în vederea identificării,
 • adresa, în vederea livrării produselor comandate,
 • număr de telefon, în vederea confirmării telefonice privind produsele comandate și detalii legate de livrare,
 • adresa de postă electronică (e-mail), în vederea transmiterii de corespondență comercială și status livrare. 

8.3 În ce scop colectăm datele dvs cu caracter personal

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal:

 • Facturarea și livrarea produselor comandate prin intermediul site-ului RețeteDeFrumusețe la domiciliul dvs, respectiv adresa pe care o precizați în formularul de comandă,
 • Informarea dvs. eletronică și telefonică privind stadiul livrării (AWB, status livrare),
 • Activități de marketing online, respectiv transmiterea de corespondență comercială prin intermediul poștei electronice.

8.4 Cine are acces la datele cu caracter personal furnizate de dvs. site-ului RețeteDeFrumusețe

În vederea realizării scopurilor menționate mai sus, la datele dvs. cu caracter personal furnizate prin intermendiul RețeteDeFrumusețe au acces:

 • Firmele de curierat rapid și C.N.Poșta Română S.A, prin intermediul cărora se livrează mărfurile comandate, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și ca furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, 
 • Autoritățile publice, în baza și în limitele prevederilor legale.

8.5 Cât timp prelucrăm datele dvs cu caracter personal furnizate prin intermediul site-lui RețeteDeFrumusețe

Datele dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

8.6 Ce drepturi aveți și cum se pot exercita

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului, beneficiați de drepturi adiționale. Iată lista completă a drepturilor pe care le aveți: 

 • Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale, 
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa, 
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege, 
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege, 
 • Dreptul de opoziție – puteți să vă opuneți, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul dvs. legitim, 
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator, 
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, 
 • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs. vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă, 
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate – puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia. Puteți exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat, prin simpla transmitere a unei solicitari prin e-mail la contact@retetedefrumusete.ro

9.  CAMPANII PROMOȚIONALE ȘI CONCURSURI

9.1 Pe site-ul RețeteDeFrumusețe se poate publica orice campanie promoțională pentru produsele prezentate, condițiile de desfășurare ale acestora fiind stabilite de Administrator.

9.2 Promoțiile sunt eligibile doar pentru acele comenzi care respectă întocmai regulile specifice și sunt înregistrate în perioada de timp validă și numai în limita stocului disponibil. 

10.  CONFLICTE

10.1 Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul RețeteDeFrumusețe și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

10.2 Orice conflict apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu a fost stins pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

10.3 Accesând site-ul RețeteDeFrumusețe sunteți de acord ca legile române în vigoare guvernează aceste condiții de utilizare și toate disputele de orice natură care pot apărea între dvs și RețeteDeFrumusețe