Bine ati venit in magazinul https://retetedefrumusete.ro

Va rugam sa cititi cu atentie „Termenii si Conditiile” mentionate mai jos.

Serviciile site-ului https://retetedefrumusete.ro  sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu expusele “Termeni si Conditii”.

Daca nu acceptati acesti „Termeni si Conditii” NU FOLOSITI acest site.

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI https://retetedefrumusete.ro

 

1.      GENERALITATI

Site-ul https://retetedefrumusete.ro si subdomeniile acestuia sunt proprietatea Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F40/1240/2015, cod identificare fiscala 34260030, numita in continuare Administrator.

In functie de situatiile aparute si necesitatile proprii, Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila acesti „Termeni si Conditii”.

Prin urmare sunteti invitati sa verificati acest lucru de fiecare data cand vizitati site-ul https://retetedefrumusete.ro

Navigarea, inregistrarea si plasarea unei comenzi pe site-ul https://retetedefrumusete.ro  reprezinta acordul Dumneavoastra cu termenii si conditiile  prezentate in cele ce urmeaza.

 

 

2.      INREGISTRAREA CONTULUI DE CLIENT

2.1 Inregistrarea pe site-ul https://retetedefrumusete.ro  reprezintă acceptul Dumneavoastra pentru primirea de corespondenta comerciala in conformitate cu legea.

Prin acceptarea „Termenilor si Conditiilor”, Utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa de email folosita pentru inregistrare. 

2.2 Pe site-ul https://retetedefrumusete.ro este permisa inregistrarea unui singur cont. Inregistrarea si/sau folosirea mai multor conturi duce la suspendarea acestora. 

Pentru inregistrare aveti nevoie de un nume de utilizator, o adresa de e-mail valida si o parola.

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a datelor de acces pe site (nume utilizator si parola) si sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre pierderea parolei si/sau orice semn de activitate neautorizata sub numele Dumneavoastra de utilizator.

 

Pentru utilizarea serviciului de comanda si livrare, sunteti de acord si obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete,asa cum sunt specificate in sectiunea de inregistrare. In situatia in care consideram ca nu respectati aceasta obligatie, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea site-ului https://retetedefrumusete.ro

 

3.      PRETURI SI PRODUSE

3.1 Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata este neplatitoare de TVA.

Preturile produselor prezentate pe site sunt preturi de vanzare finale si nu includ cheltuielile legate de livrarea acestora.

3.2 Costurile de livrare sunt fixe si dependente de metoda de expediere aleasa, respectiv

15 lei pentru expediere comanda cu Posta Romana

19 lei pentru expediere comanda prin curierat rapid.

In cazul in care se opteaza exclusiv pentru livrare prin curierat rapid iar localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, tariful de expeditie va fi ajustat corespunzator.

3.3 Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare site-ul https://retetdefrumusete.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul comandat nu se mai afla in oferta curenta de pe site.

 

4.      FACTURARE SI PLATI

4.1 Plata se poate face in numerar la livrare sau in avans, prin virament bancar.

4.2 Plata in numerar se face integral catre comisionarul care face livrarea, respectiv Posta Romana sau agentului companiei de curierat rapid.

4.3 Plata in avans prin virament bancar se face in urmatorul cont:

Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata

Cod fiscal 34260030

Cont RO88INGB0000999904936433

Banca ING Bank

4.4 Administratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite in avans plata produselor si sa efectueze livrarea doar dupa confirmarea banilor in contul mentionat la punctul 3.3 din prezentele “termeni si conditii”

Plata in avans se face in baza facturii proforme emise dupa plasarea comenzii pe site-ul https://retetedefrumusete.ro

Factura proforma se va trimite cumparatorului via e-mail de la adresa electronica contact@retetedefrumusete.ro iar factura fiscala se va trimite impreuna cu produsele achitate.

4.5 Pentru coletele expediate si neridicate Administratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro isi rezerva dreptul de a factura la urmatoarea comanda taxele de livare tur|retur si de a onora noua comanda doar dupa plata in avans a facturii proforme emise.

 

5.      NEONORAREA UNEI COMENZI 

Inainte de livrare fiecare comanda se confirma telefonic. 

Comanda se poate refuza daca: 

5.1 nu indeplineste plafonul minim, respectiv 49 lei (exclus taxa de transport),

5.2 s-au depistat erori legate de pretul sau descrierea produsului, 

5.3 nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala sau ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat), 

5.4 nu este posibila validarea telefonica a comenzii (numar de telefon incorect sau incomplet, lipsa raspuns, etc).

 

 

6.      DREPTUL DE RETRAGERE

6.1 In conformitate cu O.G. 34/2014, in cazul contractelor incheiate la distanta, fata de legea anterior in vigoare, operatorul economic / profesionistul este obligat sa asigure consumatorului dreptul de retragere care poate fi exercitat intr-un interval de 14 zile.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de livrare si returnare a produselor. 

6.2 Raportat la produsele disponibile pe site-ul https://retetedefrumusete.ro sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

 

– furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator

– furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid

– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator

6.3 In caz de retur produsul (produsele) trebuie returnat(e) folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in ambalajul original, fara sa fi fost utilizat(e), deteriorat(e) sau desfacut(e).

Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului.

6.4 Inapoierea contravalorii produselor returnate (exceptand cheltuielile de livrare) se va face in 14 zile lucratoare de la data returnarii, prin transfer bancar sau mandat postal.

Rambursarea poate intarzia in cazul în care nu au fost primit returul sau cel putin dovada expedierii acestuia.

6.5 Inainte de retur este OBLIGATORIU sa anuntati pe e-mail la adresa contact@retetedefrumusete.ro sau telefonic la 0735 946 250 intentia de a returna unul sau mai multe produse. 

 

 

7.      DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

7.1 Produsele disponibile pe site-ul https://retetedefrumusete.ro  sunt destinate exclusiv  pentru uz extern.

Administratorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea lor necorespunzatoare, neatentiei in utilizare, nerespectarii recomandarilor de folosire si pastrare.

Administratorul site-ului nu ofera nicio garantie ca produsele comandate vor satisface toate nevoile si dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

7.2 Administratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul Dumneavoastra la site incluzand, dar fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii Dumneavoastra in informatia provenita prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro

 

8.       INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Va informam ca incepand cu 25 Mai 2018 au intrat in vigoare si sunt aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation, abvr. GDPR). Deoarece colectam datele Dvs. personale, dorim sa va informam in ce scopuri le folosim si care sunt drepturile de care dispuneti, conform Regulamentului. 

8.1  Cine este entitatea care prelucreaza datele Dvs. personale

Site-ul https://retetedefrumusete.ro este proprietatea Zamfirescu Liliana, inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) ca operator de date cu caracter personal cu numarul 35641.

8.2  Ce date personale prelucram prin intermediul site ului https://retetedefrumusete.ro

Procesam date cu caracter personal in vederea desfasurarii activitatilor comerciale de vanzare – cumparare prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro prin plasarea comenzilor in contul online creat de Dvs. si in scop de marketing si statistica, respectiv: 

 • nume si prenume, in vederea identificarii consumatorului,
 • adresa, in vederea livrarii marfurilor comandate,
 • numar de telefon, in vederea confirmarii telefonice privind produsele comandate si detalii legate de livrare,
 • adresa de posta electronica (e-mail), in vederea transmiterii de corespondeta comerciala si status livrare.  

8.3  In ce scop colectam datele Dvs cu caracter personal

Scopurile pentru care colectam si prelucram datele Dvs. cu caracter personal:

 • Facturarea si livrarea marfurilor comandate prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro la domiciliul Dvs, respectiv adresa pe care o precizati in formularul de comanda,
 • Informarea Dvs. eletronica si telefonica privind stadiul livrarii (numar AWB, numar prezentare, status livrare),
 • Activitati de marketing online, respectiv transmiterea de corespondenta comerciala prin intermediul postei electronice.
 • Activitati de administrare a conturilor utilizatorilor inregistrati pe site-ul https://retetedefrumusete.ro (verificari, trieri, backup, etc.)

8.4  Cine are acces la datele cu caracter personal furnizate de Dvs. site-ului https://retetedefrumusete.ro

In vederea realizarii scopurilor mentionate mai sus, la datele Dvs. cu caracter personal furnizate prin intermendiul https://retetedefrumusete.ro au acces:

 • firmele de curierat rapid si C.N.Posta Romana S.A, prin intermediul carora se livreaza marfurile comandate, in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare,
 • autoritatile publice, in baza si in limitele prevederilor legale. 

8.5  Cat timp prelucram datele Dvs cu caracter personal furnizate prin intermediul site-lui https://retetedefrumusete.ro

Datele Dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea. 

8.6  Ce drepturi aveti si cum se pot exercita

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului, beneficiati de drepturi aditionale.

Iata lista completa a drepturilor pe care le aveti:

 • Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor Dvs. personale,
 • Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa,
 • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege, 
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege, 
 • Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim, 
 • Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator, 
 • Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, 
 • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul Dvs. vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila, 
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.               

Puteti exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat, prin simpla transmitere a unei solicitari prin E-mail la contact@retetedefrumusete.ro 

 

      SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 

8.7  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicaţiilor electronice site-ul https://retetedefrumusete.ro  reprezentat prin Zamfirescu Liliana Persoana Fizica Autorizata, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra.

8.8  Scopurile colectarii datelor sunt:

– livrarea marfurilor comandate prin intermediul site-ului https://retetedefrumusete.ro  la domiciliul Dumneavoastra sau la adresa pe care o precizati in formularul de comanda,

– transmiterea de corespondenta comerciala si buletine informative.

Sunteti obligat(a) sa furnizati date corecte, acestea fiind necesare in vederea scopurilor declarate mai sus. Refuzul Dumneavoastra implica anularea comenzilor efectuate.

8.9  Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului https://retetedefrumusete.ro

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, aministratorul site-ului https://retetedefrumusete.ro  nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte acest fapt in cel mai scurt timp, telefonic la numarul 0735 946 250 sau prin email la adresa contact@retetedefrumusete.ro

  

9.      COPYRIGHT 

9.1 Intregul continut al site-ului https://retetedefrumusete.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea https://retetedefrumusete.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

9.2 Folosirea fara acord expres a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.  

9.3 Utilizatorii site-ului https://retetedefrumusete.ro sunt pe deplin in acord cu cele de mai sus.

 

10.   CAMPANII PROMOTIONALE SI CONCURSURI

10.1 Pe site-ul https://retetedefrumusete.ro se poate publica orice campanie promotionala pentru produsele prezentate, conditiile de desfasurare ale acestora fiind stabilite de Administrator.  

10.2 Promotiile sunt eligibile doar pentru acele comenzi care respecta intocmai regulile specifice si sunt inregistrate in perioada de timp valida si numai in limita stocului disponibil. 

  

11.   CONFLICTE

11.1 Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul https://retetedefrumusete.ro si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

 11.2 Orice conflict aparut va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care conflictul nu a fost stins pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 

11.3 Accesand site-ul https://retetedefrumusete.ro sunteti de acord ca legile romane in vigoare guverneaza aceste conditii de utilizare si toate disputele de orice natura care pot aparea intre Dumneavoastra si https://retetedefrumusete.ro