Ulei de gălbenele

12,00 lei

Uleiul de gălbenele este recunoscut pentru efectul antiinflamator și reparator al pielii. Este folosit pentru calmarea iritațiilor, îngrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solare. Se obține prin macerarea florilor de gălbenele în ulei de soia rafinat (din soia nemodificată genetic) și adaos de vitamina E. Uleiul de gălbenele poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, și ca ingredient în preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii copiilor (inclusiv în crema pentru iritația de scutec).

Stoc epuizat

Categorie: Etichetă: