Ulei de cocos cosmetic

12,00 lei

Uleiul de cocos cosmetic, nerafinat și nedezodorizat, se obține prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt și păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic. Aplicat pe piele o lasă mătăsoasă şi hidratată. Este util pentru înfrumusețarea părului, hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu.

Pentru ce este bun uleiul de cocos >>>

Disponibil pentru precomandă