Protecție solară naturală

creme protectie solara

Temperaturile în creștere ne invită la vacanță, plajă și activități la soare. Specialiștii trag însă un semnal de alarmă cu privire la razele UV!

Acestea sunt responsabile de deshidratarea și ridarea pielii, arsuri și probleme dermatologice grave.

Din acest motiv, chiar și atunci când nu ne aflăm la plajă, avem nevoie de protecție solară pe tot parcursul zilei, atât pe față cât și pe corp. 

Protecție solară naturală

Pentru protecție solară zilnică, medicii dermatologi recomandă creme și loțiuni de protecție cu spectru larg, aplicate cu generozitate de mai multe ori pe zi.

Împotriva efectelor nocive ale razelov UV, Eladerm a creat creme de protecție solară extrem de ușoare, care nu înfundă porii și nu provocă erupții.

Eladerm consideră că este mai ușor să prevenim decât să tratăm și, din acest motiv, a redus prețul tuturor cremelor cu protecție solară și implicit, a pachetelor care le conțin. 

Creme protecție solară

Protecție solară naturală

Protecție solară naturală

Protecție solară naturală

Recomandări

Dacă încă nu ai folosit cremele cu protecție solară din gama Eladerm, te invităm să le descoperi și să înțelegi modul lor de acțiune.

Crema cu protecție solară SPF50+ și Acid Hialuronic este ideală pentru tenul sensibil. Având minimul necesar de ingrediente, oferă o hidratare blândă și protecție solară ridicată. Mai multe despre acest produs AICI.

ANTISEBUM – cel mai bun prieten al tenului mixt sau gras. Conține un ingredient antiseboreic care reglează secreția de sebum, luciul inestetic si reduce dimensiunea porilor dilatați, oferind totodată protecție împotriva razelor UV. Mai multe despre acest produs AICI.

CUPERIX – produsul care nu trebuie să lipsească din rutina persoanelor care se confruntă cu un ten cuperozic. Combină un ingredient anticuperozic, cu ingrediente hidratante și protecție solară, toate fiind absolut necesare pentru această afecțiune. Mai multe despre acest produs AICI.

HIDRADERM – cremă cu protecție solară, hidratează tenul și menține umiditatea optimă. Mai multe despre acest produs AICI.

RIDSTOP – cremă antirid cu protecție solară, luptă împotriva ridurilor existente și previne apariția altora, protejând în același timp pielea de razele UV. Mai multe despre acest produs AICI.

Te-ar putea interesa și…

Uleiuri pentru bronzare rapidă >>>

Lasă un răspuns