Ulei de ricin

19,00 lei

Uleiul de ricin este utilizat în cosmetică și ajută la regenerarea și înfrumusețarea părului și a pielii. Cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentrației de acizi grași nesaturați. Folosit cu regularitate la masajul scalpului și pe păr, uleiul de ricin este deosebit de bun în tratamentului părului uscat și degradat. Alte beneficii: gene mai lungi și mai dese, unghii mai rezistente, piele mai fină și mai hidratată.

Ulei de ricin presat la rece.  A se folosi doar extern, în scop cosmetic. Produsul este certificat bio.

Pentru ce este bun uleiul de ricin >>>