Mierea – remediu natural pentru imunitate!

miere pentru imunitate

Deși nu există un aliment sau un remediu miraculos care să întărească sistemul imunitar în mod instantaneu, mierea poate contribui la susținerea sănătății sistemului imunitar în următoarele moduri:

  1. Proprietăți antimicrobiene. Mierea are proprietăți antimicrobiene datorită conținutului său natural de enzime și substanțe active. Ajută la combaterea infecțiilor bacteriene și virale, ajută organismul să lupte împotriva agenților patogeni.
  2. Efect antiinflamator. Consumul de miere ajută la reducerea inflamației în organism. Inflamația cronică poate slăbi sistemul imunitar, iar mierea ajută la combaterea acesteia.
  3. Antioxidanți. Mierea conține antioxidanți, cum ar fi flavonoidele și polifenoli, care protejează celulele împotriva daunelor oxidative.
  4. Efect calmant pentru gât. Mierea ajută la ameliorarea iritațiilor gâtului și a tusei, ceea ce poate facilita somnul și odihna. Un somn de calitate este esențial pentru menținerea unui sistem imunitar eficient.
  5. Energie. Mierea conține carbohidrați naturali, cum ar fi glucoza și fructoza, care pot oferi energie rapidă. Dacă sunteți slăbit din cauza unei infecții sau a unei boli, mierea poate ajuta la refacerea energiei și a rezistenței.

Recomandări

Suplimente pentru imunitate

Tonic Regal ECO| ApiLand

85,00 lei
Detalii aici >>>

Suplimente pentru imunitate

Tonicul Apicultorului ECO| ApiLand

84,00 lei
Detalii aici >>>

Suplimente pentru imunitate

Tonic Regal | ApiLand

74,00 lei
Detalii aici >>>

Suplimente pentru imunitate

Tonic Junior | ApiLand

81,00 lei
Detalii aici >>>

Suplimente pentru imunitate

Tonicul Apicultorului | ApiLand

78,00 lei
Detalii aici >>>

Suplimente pentru imunitate

Tonic Junior ECO| ApiLand

86,00 lei
Detalii aici >>>

Mierea de Manuka este o miere specială originară din Noua Zeelandă și Australia, produsă de albine din nectarul florilor de Manuka (Leptospermum scoparium). Datorită conținutului ridicat de compuși activi, este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii.

Mierea de Manuka este un aliment delicios și sănătos, care poate face parte dintr-o dietă echilibrată, și care contribuie la menținerea unui sistem imunitar sănătos. Se consumă ca atare sau adăugată în ceaiuri și iaurt sau folosită ca îndulcitor natural în diverse preparate culinare.

Dacă doriți să utilizați miere de Manuka pentru a vă sprijini sistemul imunitar, asigurați-vă că achiziționați un produs de înaltă calitate, certificat pentru conținutul de MGO sau UMF (Factorul de Miere de Manuka), care atestă autenticitatea și conținutul de compuși activi. Cu cât gradul MGO sau UMF este mai mare, cu atât concentrația naturală antibacteriană este mai puternică.

Mierea de Manuka de la Manuka Health este un puternic susținător al sistemului imunitar al copiilor cu vârsta peste 1 an și al adulților. Se consumă pe toată perioada sezonului rece, pentru creșterea nivelului antibacterian și implicit optimizarea sistemului imunitar. 

Recomandare pentru sistem imunitar

Mierea - Remediu Natural pentru Imunitate

Este important de menționat că nu trebuie să exagerați consumul de miere, deoarece aceasta este o sursă de zahăr. În plus, mierea nu poate înlocui o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos, care include o alimentație variată, hidratare adecvată, exercițiu fizic regulat și somn. Este îrecomandat să consultați un nutriționist pentru a vă asigura că obțineți toți nutrienții necesari pentru menținea un sistem imunitar sănătos. Consultă top 10 alimente sănătoase »

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns