Cele mai bune creme contur ochi

Cele mai bune creme contur ochi

Pielea din zona ochilor are nevoie de îngrijire specială, deoarece este mai subțire și mai sensibilă. Prevenirea și reducerea ridurilor, îmbunătățirea fermității pielii, atenuarea cearcănelor, sunt doar câteva dintre beneficiile utilizării cremelor dedicate.

Cele mai bune creme contur ochi

#1. Cremă de ochi cu Acid Hialuronic și Aur Coloidal 24k

Cele mai bune creme contur ochi VERIFICĂ PREȚ

Cremă pentru atenuarea ridurilor din zona din jurul ochilor cu aur coloidal, acid hialuronic, uleiuri de cânepă, argan și migdale, colagen și alantoină. Acest mixt de ingrediente asigură un efect de lifting pe tot parcursul zilei și hidratarea ideală a zonei sensibile. Folosită constant, estompează atât ridurile fine, cât și cele profunde. Citește mai departe »

#2. Cremă Anticearcăn Lumiere

Cele mai bune creme contur ochi VERIFICĂ PREȚ

Cremă pentru atenuarea cearcănelor din zona din jurul ochilor cu Melavoid, cafeină, acid hialuronic, colagen, uleiuri de jojoba, migdale și struguri. Acest mixt de ingrediente atenuează cearcănele și pungile de sub ochi, redă luminozitatea din jurul ochilor, catifelează, regenerează și netezește pielea. Citește mai departe »

Cosmetice cu aur coloidal

Cremă Antirid 24K pentru Ochi

85,00 lei
Detalii aici >>>

Cosmetice cu aur coloidal

Cremă Anticearcăn Lumiere

85,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!

Cosmetice cu aur coloidal

Set cu Aur 24K – față și ochi

255,00 lei
Detalii aici >>>

#3. Cremă contur ochi Time Control Recovery

Cele mai bune creme contur ochi VERIFICĂ PREȚ

Crema contur ochi Time Control Recovery reduce pungile și cearcănele de sub ochi, catifelează și hrănește pielea delicată din jurul ochilor, luminează zona ochilor. Ingrediente active: complex de minerale de la Marea Moartă, castan sălbatic, ulei esențial de avocado, vitaminele A, B, C, E, F. Citește mai departe »

Cele mai bune creme contur ochi

#4. Cremă contur ochi cu Viephenol™ și cafeină

Cele mai bune creme contur ochi VERIFICĂ PREȚ

Acest produs a fost menționat în calitate de Smart Product în raportul anual CosmoTrends 2022, care prezintă cele mai inovatoare produse în domeniul beauty de la expoziția internațională Cosmoprof Worldwide Bologna. Crema contur ochi Anti-Age a fost selectată din cele peste 400 de companii participante din întreaga lume. O cremă multifuncțională care luptă eficient cu primele semne ale îmbătrânirii pielii vulnerabile din jurul ochilor, datorită combinației dintre complexul antioxidant patentat din semințe de struguri Viephenol și ingredientele vegetale de înaltă tehnologie: cafeina cu eliberare prelungită și polizaharidele de tamarind. Citește mai departe »

#5. Tratament contur ochi cu Argan

Cele mai bune creme contur ochi VERIFICĂ PREȚ

Tratamentul bio anti oboseală asigură fermitate, netezire și reduce edemele și pungile de sub ochi. Tratament contur de ochi combină 6 uleiuri esențiale și 3 uleiuri vegetale cu rol de hidratare, decongestionare și întărire a zonei fragile din jurul ochilor. Citește mai departe »

#6. Tratament contur ochi cu Lăptișor de Matcă, Acid Hialuronic și Alge Brune

Tratament antirid contur ochi si buze VERIFICĂ PREȚ

Tratamentul antirid contur ochi și buze netezește, hidratează și reface cele mai delicate zone ale pielii. Acționează specific asupra pielii lăsate, a pungilor și cearcănelor. Astfel, contururile ochilor și buzelor sunt netezite, iar ridurile și liniile fine sunt reduse. Citește mai departe »

#7. Cremă contur ochi cu vitamina C lipozomală

Crema contur ochi cu Vitamina C lipozomala VERIFICĂ PREȚ

Crema conține vitamina C și alte șapte ingrediente care acționează cu succes împotriva ridurilor și a deshidratării, asupra pleoapelor căzute și împotriva cearcănelor – atât hiperpigmentarea pielii cât și pungile de sub ochi. Vitamina C este recunoscută și pentru faptul că oferă pielii luminozitate, luptă împotriva cearcănelor și previne apariția acestora. Citește mai departe »

#8. Cremă antirid contur ochi RIDSTOP

crema de ochi antirid RidStop Eladerm VERIFICĂ PREȚ

Principalul ingredient activ care stă la baza întregii game RidStop acționează asupra ridurilor existente și previne apariția altora. Gladback-ul, activ multifuncțional inovativ, obținut dintr-o fracțiune purificată de Poria cocos, acționează asupra factorilor principali responsabili de menținerea integrității pielii – acidul hialuronic și receptorii săi, colagenul și proteinele responsabile de formarea stratului cornos. Citește mai departe »

Reduceri!
73,00 lei
Detalii aici >>>

Seruri pentru ochi

Serurile sunt produse care conțin de obicei concentrații mai mari de ingredient activ iar principalul beneficiu pe care îl aduc este faptul că pot pătrunde mai adânc în piele. Serurile sunt create din ingrediente a căror dimensiuni moleculare sunt mai mici iar acest lucru le permite să pătrundă în piele mult mai adânc. Practic, moleculele serurilor sunt mai mici decât cele ale cremelor, loțiunilor sau a altor tipuri de produse cosmetice. Acționând în profunzimea pielii, serurile au capacitatea de a completa ritualul de îngrijire al pielii. În timp ce serurile acționează în profunzime, cremele acționează în stratul exterior al pielii și sigilează serul astfel încât să rămână în piele mai mult timp. O rutină de îngrijire completă presupune utilizarea ambelor produse.

Reduceri!

Cosmetice Eladerm

Ser cu Colagen 30ml

74,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!
69,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!
65,00 lei
Detalii aici >>>
Reduceri!

Cosmetice Eladerm

Ser antirid Rid Stop 30 ML

74,00 lei
Detalii aici >>>

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns