Cele mai bune creme contur ochi

Cele mai bune creme contur ochi

Pielea din zona ochilor are nevoie de îngrijire specială, deoarece este mai subțire și mai sensibilă. Prevenirea și reducerea ridurilor, îmbunătățirea fermității pielii, atenuarea cearcănelor, sunt doar câteva dintre beneficiile utilizării cremelor dedicate.

Cele mai bune creme contur ochi

1. Cremă contur ochi cu extract de melc 

Crema contur ochi cu extract de melc HERBAGEN  

VERIFICĂ PREȚ

 

Crema contur ochi cu extract de melc HERBAGEN conține un puternic ingredient natural și ecologic, obținut din secreția melcului de grădină. Compoziția este complexă: alantoină, proteine, vitaminele A, C, E, acid glicolic, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastină. Acest ingredient este folosit cu rezultate remarcabile la refacerea țesuturilor deformate din jurul ochilor, ce pot apare sub formă de riduri și cearcăne. Citește mai departe »

2. Cremă anticearcăn cu minerale de la Marea Moartă, alge marine și acid hialuronic 

Crema anticearcan cu minerale de la Marea Moarta, alge marine si acid hialuronic  

VERIFICĂ PREȚ

 

Destinată îngrijirii pielii sensibile din jurul ochilor, crema conține componente cu efect antirid și anticearcăn, emolienți, hidratanți și vitamine încorporate într-o bază lejeră. Cele 21 de minerale prezente în sarea de la Marea Moartă au efect hidratant, remineralizant, antiinflamator și tonifiant. Activul anticearcăn constituit din peptide purificate de soia si orez îmbunătățesc microcirculația, fortifică matricea colagenului nativ și a elastinei, reducând inflamația, cearcănele și pungile de sub ochi. Citește mai departe »

Te-ar putea interesa și cele mai bune creme cu acid hialuronic »

3. Cremă antirid contur ochi și buze 4D Face Care 

Crema antirid contur ochi si buze 4D Face Care, 30 ml, Cosmetic Plant  

 

VERIFICĂ PREȚ

Fortifiantă și regenerantă, crema reface structura pielii prin conținutul de acid hialuronic 4D, ingredient inovator, complex mineral energizant și ulei din sâmburi de struguri. Acidul hialuronic 4D este combinația revoluționară a 4 tipuri de acid hialuronic cu mase moleculare diferite. Are o eficiență superioară, deoarece acționează în diferitele straturi ale pielii. Reduce adâncimea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și asigură o hidratare imediată și de durată. Citește mai departe »

Cele mai bune creme contur ochi 

4. Tratament contur ochi cu Argan

Cele mai bune creme contur ochi  

VERIFICĂ PREȚ

 

Tratamentul bio anti oboseală asigură fermitate, netezire și reduce edemele și pungile de sub ochi. Tratament contur de ochi combină 6 uleiuri esențiale și 3 uleiuri vegetale cu rol de hidratare, decongestionare și întărire a zonei fragile din jurul ochilor. Citește mai departe »

5. Tratament contur ochi cu Lăptișor de Matcă, Acid Hialuronic și Alge Brune

Tratament antirid contur ochi si buze  

VERIFICĂ PREȚ

 

Tratamentul antirid contur ochi și buze netezește, hidratează și reface cele mai delicate zone ale pielii. Acționează specific asupra pielii lăsate, a pungilor și cearcănelor. Astfel, contururile ochilor și buzelor sunt netezite, iar ridurile și liniile fine sunt reduse. Citește mai departe »

Serurile sunt produse care conțin de obicei concentrații mai mari de ingredient activ iar principalul beneficiu pe care îl aduc este faptul că pot pătrunde mai adânc în piele. Serurile sunt create din ingrediente a căror dimensiuni moleculare sunt mai mici iar acest lucru le permite să pătrundă în piele mult mai adânc. Practic, moleculele serurilor sunt mai mici decât cele ale cremelor, loțiunilor sau a altor tipuri de produse cosmetice. Acționând în profunzimea pielii, serurile au capacitatea de a completa ritualul de îngrijire al pielii. În timp ce serurile acționează în profunzime, cremele acționează în stratul exterior al pielii și sigilează serul astfel încât să rămână în piele mai mult timp. O rutină de îngrijire completă presupune utilizarea ambelor produse.

Te-ar putea interesa și…

Lasă un răspuns