Ce să mănânci ca să scapi de celulită

Top 10 fructe și legume cu efect diuretic

Top 10 fructe și legume cu efect diuretic

Ţelina – are calităţi diuretice şi poate înlocui cu succes ronţăielile nesănătoase dintre mese.
Ananas – conţine vitamina C şi bromelaină, o enzimă care favorizează digestia proteinelor.
Fructele de pădure – au foarte puţine calorii şi sunt bogate în fibre, flavonoide şi minerale. În plus, fructele de pădure conţin mangan, care stimulează metabolismul, şi potasiu, care activează drenajul limfatic.
Ceapa – are proprietăţi diuretice şi, în plus, măreşte nivelul colesterolului bun (HDL colesterol).

Top 10 fructe și legume cu efect diuretic

Grapefruit – conţine o cantitate mare de vitamina C şi potasiu şi deţine proprietăţi de curăţare a organismului. Pentru a-l face mai apetisant, îl puteţi curăţa de coajă sau amestecaţi-l cu mango, portocale sau mandarine, într-o salată de fructe delicioasă.
Kiwi – conţine multă vitamina C şi favorizează tranzitul intestinal. Abia dacă are câteva calorii, dar conţine şi mult potasiu şi magneziu. Conţinutul său de fibre este ridicat şi reglează colesterolul.
Roşii – au un conţinut bogat în potasiu, magneziu, zinc şi betacaroten. Aceşti nutrienţi sunt ideali pentru menţinerea siluetei. Dintre betacaroteni, cel mai bogat este licopenul, cunoscut pentru efectele sale anticancerigene, datorită cantităţii crescute de antioxidanţi pe care o deţine.

Top 10 fructe și legume cu efect diuretic

Morcov – are conţinut crescut de betacaroten, magneziu şi multe fibre. Carotenoizii au acţiune antioxidantă, ajutând la pregătirea pielii pentru expunerea la soare şi protejând împotriva acţiunii radicalilor liberi.
Cireşele – în afară de faptul că satisfac pofta de a mânca ceva dulce, aceste fructe au foarte puţine calorii şi au efect diuretic (conţin foarte puţin sodiu, deci nu favorizează reţinerea apei în organism).
Spanac – pe lângă cantitatea mare de fibre pe care o deţine, spanacul este bogat în vitamine din complexul B şi multe minerale.

Mai multe informații despre subiect …

Te-ar putea interesa și…

Produse anticelulitice

Reduceri!
42,00 lei
Detalii aici >>>

Produse de îngrijire corporală

 

produse de îngrijire corporală

produse de îngrijire corporală

produse de îngrijire corporală

Magazine unde găsești produse anticelulitice

Urmărește pe facebook RețeteDeFrumusețe.ro și fii prima care află despre reduceri, produse noi și sfaturi de viață sănătoasă! 

Lasă un răspuns